Onze werkzaamheden met de spelers

BEGELEIDING

Het leven is onvoorspelbaar. Keuzes die je maakt kunnen je toekomst voor altijd veranderen. Ook tijdens je voetbalcarriere ga je keuzes moeten maken. Daarom is het logisch dat je als voetballer graag hulp krijgt van iemand die toegewijd aan jou is en het allemaal heeft ervaren. ProLeage Management stelt jou als voetballer op nummer een. Jouw begeleider is jouw vertrouwenspersoon. Hij weet precies wat er speelt en wat jouw wensen zijn. Daarom is je begeleider vaak ook je zaakwaarnemer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we jouw totale belang op nummer een zetten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

 

STARR-METHODE PDP

Zodra een speler zich aansluit bij PROLM wordt met de speler een Personal Development Plan opgesteld (hierna te noemen PDP). Bij het opstellen van de PDP wordt gebruikt gemaakt van de zogeheten STARR-methode. STARR staat voor Situatie, Taak, Activiteiten, Resultaat en Reflectie. Na de reflectie wordt het plan voor de speler aangepast, om zo het maximale resultaat eruit te halen.

We kijken eerst naar het huidige niveau van de speler, de tot nu toe behaalde prestaties, en de fysieke en mentale gesteldheid van een speler.

Wat zijn de punten waarop geconcentreerd moet worden om vooruitgang te boeken in de komende 6 weken. Waar zullen wij samen met de speler de komende periode aan werken?

Wat is er nodig om deze punten te bereiken? Welke activiteiten moeten wij samen met de speler ondernemen om de speler naar een hoger niveau te tillen? In deze fase worden concrete doelen gespecificeerd die zullen bijdragen aan de speler zijn persoonlijke vooruitgang.

Vervolgens wordt het resultaat gemeten. Zijn de doelen behaald?

Tenslotte, reflecteren wij samen met de speler op het proces van de afgelopen 6 weken. Wat ging er goed? Wat ging er fout? Waar lagen de valkuilen? Waar kunnen wij samen met de speler nog meer uithalen? Op welke verbeterpunten zullen wij samen met de speler de volgende 6 weken ons op richten? Het najagen van succes gaat niet zonder slag of stoot, de “Reflectie” fase is daarom dan ook van cruciaal belang om zowel het PDP van de speler te optimaliseren als de prestaties van de speler.

 

ZAAKWAARNEMER

Een zaakwaarnemer behartigt de financiële belangen van profvoetballers of betaaldvoetbalorganisaties in het kader van arbeidsovereenkomsten of transfers.

Wij onderscheiden ons op de markt door een fullservice internationaal sportmanagement- en marketingbureau te zijn. Door onze brede specialisatie kunnen we nadrukkelijk het verschil zien tussen zaken waarnemen en spelers begeleiden. Doordat PROLM bestaat uit ervaringsdeskundige met de juiste zakelijke expertise kunnen wij de juiste balans vinden tussen de combinatie zaakwaarneming en begeleiding.

 

SCOUTING

PROLM TEAM heeft een uitgebreid scoutingsteam geformeerd, nationaal en internationaal. Door met een scherp oog naar alle facetten van het voetbal te kijken kan het team vakkundig de kwaliteiten en tekortkomingen van de spelers goed beoordelen. Hierdoor kunnen we tijdig talenten signaleren en selecteren. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar voetbaltalent, maar ook naar motivatie, gedrevenheid, persoonlijkheidseigenschappen en mentale weerbaarheid.

Alle spelers die door ons team gevolgd worden hebben onmiskenbare voetbalkwaliteiten. Doordat wij een opleidingsinstituut zijn, krijgen de spelers gerichte training waardoor jonge voetballers in een korte tijd beter en waardevoller worden voor het team waarin ze spelen. Zo ontstaat een kansrijk voetbalbolwerk waar men elkaar optrekt naar een hoger niveau.

De deelnemers van de talentendagen die wij organiseren bestaan alleen uit spelers die door het PROLM TEAM gescout zijn. Tijdens deze talentendagen nodigen wij nationale en internationale vertegenwoordigers uit van betaald voetbalclubs. Doordat wij directe contacten hebben met deze voetbalclubs kunnen wij de jonge talenten bijstaan en begeleiden in hun keuzes.

 

DIENSTEN

Als betaald topsporter heb je te maken met de financiële wereld. Zo krijg je wedstrijdpremies, bonuspremies, tekengelden en andere soorten betalingen. Hierbij krijg je natuurlijk ook te maken complexe belastingregels. Onze experts voorzien ieder individu van hoogwaardig advies omtrent fiscale zaken, bankzaken, pensioen en verzekeringen.

Bij PROLM kan je als topsporter terecht voor juridische begeleiding. Zo ondersteunen we je bij het doornemen van arbeids- en commerciële contracten en juridische conflicten. Ook voor zaken als notariële begeleiding, zoals het opstellen van huwelijkse voorwaarden, kan je bij ons terecht.

Als bekende topsporter wordt je publiekelijk eigendom. Dit betekent dat je een merk wordt waarmee bedrijven graag geassocieerd willen worden. Bij PROLM begeleiden we jou met marketingactiviteiten en personal branding. Zo kan jij jezelf op de juiste manier neerzetten op basis van jouw persoonlijke belangen.

Topsporter zijn houdt in dat je fysiek altijd topfit moet zijn. Dat betekent dus dat conditie en kracht overal benadrukt worden en je dit als topsporten altijd moet laten zien. PROLM heeft een eigen netwerk van personal trainers, fysiotherapeuten, medici en diëtisten waar je als professional gebruik van kan maken. Wij zorgen ervoor dat alle faciliteiten bij jouw persoonlijke behoefte aansluiten.

 

BUSINESS RECRUITMENT

Betaald voetbal organisaties zorgen met man en macht ervoor om ons allen te laten genieten van mooie voetbalwedstrijden. Om dit te bewerkstelligen bestaat een voetbalclub uit bijzondere samenstellingen. Wij hebben als business recruiters een uitgebreid netwerk met diverse beroepsbeoefenaars voor uw sportorganisatie.

Flexibiliteit is belangrijk binnen het bedrijf. PROLM begrijpt dat op sommige momenten vraag is naar bepaalde medewerkers voor een bepaalde periode. Wij kunnen daarom tijdelijk personeel aanleveren of detacheren. Doordat wij een speciaal team hebben opgezet die specifiek aan de hand van uw wensen werft en selecteert, hebben wij altijd de juiste persoon voor u klaar staan.

error: Content is protected!