Voetbalkamp

Heb jij je voetbaltas al gepakt? Dit jaar kan jij met ons mee op voetbalkamp voor de ultieme voetbalervaring. Het PROLM zomervoetbalkamp kent een uniek programma waarbij voetbal & fun centraal staat. Het voetbalkamp is er voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Er worden verschillende toernooien georganiseerd en je krijgt professionele training van professionele voetballers. Wij houden rekening met je leeftijd en niveau, zodat je altijd uit een voetbalkamp kan kiezen dat het beste bij jou past.

Omdat we in de mooie omgeving van Leiden zitten organiseren we ook stranddagen met gezellig kampvuur. Bij warm weer kan je er voor kiezen om een dagje naar Duinrell te gaan met het tropische Tikibad. Er wordt daarnaast iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit etc) gezorgd. Aan het einde van het kamp krijgt iedereen een leuk aandenken.

 

Het is voor ons als organisatie belangrijk dat de begeleiding voor uw kinderen goed geregeld is. Daarom zorgen wij ervoor dat er overdag en s’nachts genoeg begeleiding en supervisie is. Overdag zijn er op de voetbalvelden voldoende voetbaltrainers en zijn er voldoende BHV’ers/EHBO’ers. S’Avonds hebben we groepen studenten en gescreende vrijwilligers die leuke activiteiten doen met de kinderen. Plezier is het het uitgangspunt!

Meld je nu direct aan!

AANMELDEN
error: Content is protected!