VLW Programma

VLW progamma bij Proleague Academy

Veel jongeren vinden voetbal erg leuk en besteden daar veel tijd aan. Jongeren die zich prettig voelen en aangesproken worden op zaken die zij leuk vinden en waarin zij goed kunnen presteren zullen over het algemeen betere resultaten behalen. Daarom heeft Pro League Management een VLW (Voetbal, Leren en Werk)-programma uitgebracht.

De jongeren die deelnemen aan het VLW-programma krijgen de mogelijkheid om voetbal met werk, stage en/of leren te combineren. Deze leerlingen kunnen een aantal uur in de week voetbaltrainingen volgen. Wij bieden de leerlingen de kans om zich sportief te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de leerlingen aan zijn/haar loopbaancarrière werkt. Hiervoor zetten wij speciaal een Studiecoach in die deze leerlingen ondersteunt bij hun persoonlijke -en professionele ontwikkeling

Missie

De ProLM- Coaches streven ernaar om vanuit bepaalde openheid en vertrouwen leerlingen te begeleiden bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Door te werken aan het contact en vertrouwen zal de leerling zich veilig voelen en tot inzichten komen waarmee hij/zij zich kan inzetten om de vaardigheden en leerprestaties te verbeteren.

error: Content is protected!