Onze medewerkers

Azzeddine Achgaph
Azzeddine AchgaphChief Executive Officer
Als CEO ben ik verantwoordelijk voor algemeen coördinerende, leidinggevende, beleidsbepalende, adviserende, toezichthoudende en vertegenwoordigende kanten. Ik coördineer de uitvoering van werkzaamheden en communicatie tussen verschillende afdelingen.

One Team, One Dream.

Anas Boulghalegh
Anas BoulghaleghChief Financial Officer
Als CFO ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie van de financiële opbrengsten van de spelers. Ik zorg ervoor dat het inkomen van de speler voordelig belast wordt, op de juiste manier geïnvesteerd wordt en dit administratief geregistreerd wordt. In mijn vrije tijd observeer ik vaak professionele voetbalwedstrijden en ik vind het leuk dit nu met de opkomende voetbaltalenten te gaan doen.

The “Secrets of Success” will not work unless you do!

Chief Marketing Officer
Chief Marketing OfficerChief Marketing Officer
Als CMO ben ik verantwoordelijk voor de public relations en het merk waar het bedrijf voor staat of te wel branding. Begeleiding van spelers staat tevens centraal in mijn functie uitoefening.

A genius can be found in crazyness.

Rein Schermer Voest
Rein Schermer VoestArtist Manager
Als artist manager ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van alle artiesten die bij PROLM zijn aangesloten. Zowel onstage, als daarbuiten. Daarnaast hou ik mij bezig met het scouten, coachen en begeleiden we onderscheidend muzikaal talent op weg naar een professionele carrière.

Music keeps me going.

error: Content is protected!