Nieuws

Documentaire Denzel James

9 jaar geleden werd in een uitzending van ‘Holland Sport’ (VPRO) Denzel James genoemd door jeugdtrainer Bryan Roy als een pupil van Ajax die sneller was als Arjen Robben. Uiteindelijk brak Denzel James nooit door tot het eerste elftal van Ajax, terwijl hij toch een groot talent was. Waarom brak Denzel James nooit door bij Ajax? Waar voetbalt hij nu? Is hij nog steeds sneller als Arjen Robben?

april 17th, 2016|

Welkom bij ProLeague Management!

Wij zijn een dynamisch, jong bedrijf die zich focust op  de belangen van een speler. Zowel binnen als buiten het voetbal. Passie, inzet en betrokkenheid kenmerken onze organisatie. Het realiseren van dromen vergt veel inzet en discipline van een persoon. Opofferen van andere zaken is noodzakelijk als iemand zijn droom wil verwezenlijken. Wij onderscheiden ons van de rest door onze betrokkenheid. Met talent alleen kom je er niet. – Hard work beats talent if talent doesn’t work hard –

Neem gerust een kijk door de website heen. Indien U graag direct contact met ons wilt opnemen, kan dat via dit contactformulier.

april 17th, 2016|
error: Content is protected!