Onze verlangens ontstaan uit een “gap” tussen wie we werkelijk zijn en wie we willen zijn, tussen wat we hebben bereikt en wat we nog willen bereiken. Wij als mensen wensen, wij hopen, wij verlangen en wij dromen: wij doen het allemaal. Als mensheid hebben wij onze dromen gemeen, maakt niet hoe groot of klein, zolang ze maar ons eigen zijn. Leef jouw eigen droom, en wees bereid deze nooit op te geven. Doe alles wat jij wilt, maar blijf jouw dromen nastreven, want als jij het niet doet, zal niemand jouw droom beleven. Wij zijn van One Team, One Dream, en als jij jouw droom van het spoor was, zijn wij er om deze aan jou terug te geven.

WAAROM PROLEAGUE MANAGEMENT?

Wij zijn een dynamisch, jong bedrijf die zich focust op  de belangen van een speler. Zowel binnen als buiten het voetbal. Passie, inzet en betrokkenheid kenmerken onze organisatie. Het realiseren van dromen vergt veel inzet en discipline van een persoon. Opofferen van andere zaken is noodzakelijk als iemand zijn droom wil verwezenlijken. Wij onderscheiden ons van de rest door onze betrokkenheid. Met talent alleen kom je er niet. – Hard work beats talent if talent doesn’t work hard –

Als organisatie maken wij gebruik van Personal Development Plan (PDP) om per speler de juiste begeleiding te bieden. Aan de hand van een PDP worden doelen met de speler vastgesteld. Door gebruik te maken van een PDP creëren we inzicht en structuur in de loopbaan van een speler.  

De band tussen onze spelers en medewerkers wordt als familiair ervaren. Reden hiervoor is de openheid van de organisatie en de korte lijnen tussen organisatie en spelers.

Door de contacten en uitgebreide netwerk van Proleague Management, zowel in binnen- als buitenland. Het doel is om voor iedere speler een passende club te vinden. Proleague Management biedt op maat advies bij opstellen en afsluiten van arbeidsovereenkomsten in het betaald voetbal.

De contractonderhandelingen worden altijd nauw overlegd met spelers.  Als organisatie is het onze taak om transparant te zijn en alle opties voor een speler goed te overwegen.

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

error: Content is protected!