PROLM Voetbal Clinics

De hele wereld is voetbalgek! Met haar drieenhalfmiljard fans wereldwijd is voetbal de meest populaire sport die er bestaat. Ook in Nederland volgen miljoenen Nederlanders de verrichtingen van hun favoriete teams. Om iedereen het plezier te laten ervaren van zelf voetballen biedt PROLM voetbalclinics aan.

Voetbalclinics staan voor plezier en zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. De clinics die worden gegeven worden op maat aangeboden. Zo kan er precies worden voldaan aan uw wensen om u een geweldige ervaring te geven.

Aanbod op maat

Er zijn drie soorten trainingen die veel invloed hebben op het totaalplaatje Voetbal, techniek, fysiek en mentaal. Elk onderdeel heeft invloed op het spel van een speler en kan geoptimaliseerd worden zodat een speler het maximale uit zichzelf kan halen.

Bij de Techniek training  wordt er voornamelijk gelet op de balbehandeling, de traptechniek en het leren van bepaalde looplijnen op een bepaalde positie.

Bij de Fysieke training  wordt er voornamelijk gelet op de stabiliteit van een speler tijdens duels, het verbeteren van de conditie en optimaliseren van de snelheid bestaande uit startsnelheid en topsnelheid.

Bij de Mentale training  wordt er voornamelijk gelet op concentratie tijdens wedstrijden, zelfvertrouwen van een speler en leren vooruit te denken.

Doordat PROLM samenwerkt met ervaren trainers en voetballers kunnen wij samen met u de beste route bepalen voor de clinic. Hierdoor wordt de tijd zo efficient mogelijk ingedeeld. Staat u ook te trappelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we de clinic op maat kunnen afstellen om u de beste beleving te bieden!

error: Content is protected!