Loading...

ELK MOMENT TELT

1 op de 9 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Dat betekent dat er onvoldoende geld is voor kleding, voedsel en een verwarmd huis. Voor deze kinderen is lid zijn van een sportvereniging helaas niet vanzelfsprekend. ProLeague Management Charity zet zich in voor deze kinderen. Wij proberen met uw hulp deze kinderen toch te laten ervaren hoe het voelt om lid te zijn van een sportvereniging. Een kind dient niet afgerekend te worden op welvaart. Elk kind heeft recht op een levensstandaard die toereikend is voor zijn lichamelijke, geestelijke, intellectuele, morele en maatschappelijke ontwikkeling. Dat staat in artikel 27 van het Kinderrechtenverdrag.

Om hier een steentje aan bij te dragen hebben wij uw hulp hard nodig. U kunt deze kinderen helpen door structurele donaties te doen of door giften. Alles is welkom! Wij toveren graag een lach op het gezicht van ieder kind.

ONS GOEDE DOEL
0
Vrijwilligers wereldwijd
0
Actieve projecten
0
Gedoneerd

ONZE WAARDEN

Denk Groot. Doe Grootse Dingen.

RECENTE ACTIVITEITEN

Wij zoeken hulp bij het in kaart brengen van acties en projecten om deze uitdagingen aan te gaan.

BEKIJK AL ONZE ACTIVITEITEN

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Samen delen, samen maken we het verschil.

Een kind in je armen houden en het leven weg zien glijden zonder dat je er iets aan kunt doen. Terwijl de dood te voorkomen was geweest met bestaande medicijnen, water of beter voedsel. Zaken die gewoon beschikbaar zijn, alleen niet op dat moment, op die plek. Een verloren kinderleven is het meest verschrikkelijke dat de wereld kan overkomen.

Wij willen graag ons steentje bijdragen en ons inzetten voor de strijd tegen de gevolgen van kinderarmoede en kindersterfte.
Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen daar hebben wij elkaar voor nodig. Alle hulp is welkom, we zijn afhankelijk van u en uw bijdrage! We hebben uw steun heel hard nodig!

VERANDER EEN LEVEN VANDAAG

Zolang armoede, onrechtvaardigheid & ongelijkheid bestaat, kan niemand van ons echt rusten. Het is een kleine moeite om een leven te veranderen. Neem vandaag contact op, en maak een verschil.

VRIJWILLIGER
DONEER NU
error: Content is protected!