Artist Agency

Productiebegeleiding

Pro League Management is gespecialiseerd in het begeleiden van jong talent. Niet alleen in sportief, maar ook muzikaal talent komt aan bod. Zowel on stage, als alles daarbuiten, dragen wij intensief zorg voor onze artiesten. Voor ieder individueel geval wordt een plan van aanpak op maat opgezet en een realistisch toekomstperspectief geboden. Als bedrijf hebben we directe contacten met bekende clubs en andere muzikale podia in grote steden als Rotterdam, Leiden, Den Haag en Amsterdam en beiden wij kansen voor een mogelijke, eventueel internationale, ontwikkeling in de branche. Ook bieden wij de artiesten ruime keuze in verschillende labels waaronder hun producties kunnen worden uitgebracht en verzorgen wij de promotie en verdere verspreiding van de muziek via verschillende kanalen (o.a. andere producenten en social media). Belangrijk hierbij is dat artiesten bij Pro League Management altijd het laatste woord hebben en zo niet belemmerd worden in de ontwikkeling van hun creativiteit; creatieve vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Pro League Management is de vertrouwensband met de artiest het belangrijkst. Voordat wij in zee gaan met nieuwe artiesten, vinden er altijd een aantal gesprekken plaats waaruit moet blijken hoe de samenwerking er uit komt te zien.

Soulface

Onder de naam Soulface maakt Rein Schermer Voest is al jaren deel uit van de Amsterdamse dancescene. Met gigs op grote festivals als Mystic Garden en internationale gigs in Dubai, weet hij als geen ander hoe belangrijk een goede begeleiding is bij het ontwikkelen van een muzikale carrière. Naar eigen zeggen zijn goed luisteren, participeren en systematische organisatie essentieel. De filosofie van Pro League Management sluit hier perfect bij aan

Bedrijfsevenementen

Ook voor bedrijfsevenementen, of elk ander zakelijk evenement, kunt u bij ons terecht. Bij de organisatie van een goed verzorgd feest komen veel dingen kijken. Deze zorgen neemt Pro League Management graag voor u out handen om een onvergetelijke belevenis te garanderen. Mede door onze ervaren DJ’s, weten wij als geen ander hoe uw evenement tot een succes te maken. Naast het regelen van de artiesten, regelen wij voor u ook alle techniek die hierbij komen kijken (licht, geluid, etc.). Indien u meer wil weten over al uw mogelijkheden bij ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij werken graag persoonlijk met u, onze en uw ideeën uit.

error: Content is protected!